donderdag 19 augustus 2010

1 sketch 2 kaarten

Ja hoor het was vrijdag weer tijd voor de nieuwe uitdaging op het Hobby Journaal, maar ben me daar toch helegaar vergeten, om mijn kaartjes daarvoor ook hier te laten zien............ik hoop dat jullie het me vergeven :-)
Ik was aan de beurt om Caroline uit te dagen en had daar deze kaart voor gemaakt ..................en omdat ik een jarige schoondochter had en nog geen kaart, heb ik met dezelfde sketch ook nog maar even deze gemaakt.
Zo dat waren ze dan, de kaarten die jullie nog te goed hadden. Eens kijken waar mijn pet nu naar staat...........ik moet veel...........geboorte / condoleance /  beterschap kind / samenwonen / Vintage zomaar en gefeliciteerd...........eens kijken waar ik eerst aan ga beginnen :-)

10 opmerkingen:

Caroline zei

Ja, zet je pet eens op en doe je klompen en overall uit :-))) Prachtige kaarten heb je gemaakt, ik had ze natuurlijk al gezien maar hier zijn ze ook mooi !!!

Trudy zei

Wat een prachtige kaarten Loes!!
Groetjes Trudy

M@rjan zei

Mooie kaarten allebei!

Willy's creations zei

Schattig zijn ze....op naar de volgende...petje op...haha.

Groetjes,Willy

Henriëtte zei

Mooi zijn ze hoor.
Enne......ik ben benieuwd hoe je pet de volgende keer staat.

Groetjes Henriëtte

Vintage cards and more zei

Nou Loes, leuke kaarten heb je gemaakt hoor!! Geeft niks dat je het vergeten was, dat soort dingen overkomt mij regelmatig ;-)en nu....op naar de volgende maar weer!!

Pia zei

woooow what a great cards, lovely image and colours

Kim zei

Ik vind ze allebei superleuk geworden.

Groetjes van Kim

Riet zei

Wat een prachtige kaarten Loes.

Liefs Riet.

Joke zei

Prachtige kaarten Loes heel erg mooi gemaakt en het is weer een leuke uitdaging. Ik ga morgen met de uitdaging aan de slag, een kerstversie moet het worden.

Groetjes, Joke